Zaterdag 20 april speelde ADO Den Haag een middagwedstrijd tegen Eindhoven.

De perfecte gelegenheid voor de onderbouw van SEV Voetbal (dat zijn kinderen t/m 12 jaar oud) om daar een gezamenlijk uitje van te maken. En zo zaten er ineens meer dan 100 SEV’ers bij elkaar op de tribune in het ADO-stadion.

Zaterdagochtend stonden eerst de wekelijkse competitiewedstrijden op het programma. Op de Kastelenring en bij de uit-wedstrijden werden weer de beste beentjes voor gezet. Tussendoor kon zelfs nog inspiratie opgedaan worden bij de ADO vrouwen die deze dag een training afwerkten op de velden in Leidschendam. Na een welverdiend ijsje of drankje en de door sommige gescoorde handtekening van een ADO-prof werd er verzameld om richting stadion te gaan.

Daar wachtte voor een aantal kinderen de eerste ervaring in een voetbalstadion. De oeh’s en aah’s vlogen in het rond. Bij de 1-0 voor ADO ontplofte het stadion. En bij de overtreding van Eindhoven in het strafschopgebied wisten alle kinderen zeker dat het toch echt een penalty was. Schor maar voldaan en met een geweldige nieuwe ervaring keerden iedereen weer huiswaarts.

Meedoen
Hoe meer zielen, hoe meer vriendschappen. Er is nog plek bij de jeugd voor jongens en meiden die lekker willen voetballen bij een gezellige familievereniging. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met jeugdvoorzitter Remco Frerichs via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kijk op www.sev-voetbal.nl

Over voetbalvereniging SEV
Voetbalvereniging SEV is een levendige en gastvrije club in Leidschendam met een rijke geschiedenis in het jeugdvoetbal. SEV is trots op zijn enthousiaste trainers, betrokken ouders en gedreven spelers. De club biedt een stimulerende omgeving waar jonge voetballers hun vaardigheden kunnen ontwikkelen en plezier kunnen hebben in een positieve sfeer.


Door: Peter van der Aar.
Bron: persbericht SEV
Foto boven dit bericht:  SEV was met meer dan 100 kinderen en begeleiders aanwezig bij ADO – Eindhoven.
Foto hieronder: met je voetbalvrienden in het voetbalstadion; mooier wordt het niet.

SEV Met je voetbalvrienden in het voetbalstadion