Op zondag 11 februari rond 13:15 uur is Hans van der Velde te gast in Kakafonie bij Midvliet FM om zijn nieuwe single ‘Dat komt door jou 2.0’ te laten horen.
Hans begon zijn zangcarrière 39 jaar geleden op een personeelsfeest. Voor de lol deed hij mee om op te treden als Neil Diamond dat ging hem zo goed af dat hij door is gegaan. Daarna ging het snel, jaren 70/80 muziek waren hem op het lijf geschreven. Neil Diamond, Elvis Presley, Bruce Springsteen, noem maar op. En natuurlijk allemaal covers Nederlandstalig, Engelstalig, Duitstalig, niets is te gek. Ook de apparatuur voor de optredens werd gemoderniseerd, zelfs een heuse autocue, omdat je geen 600 liedjes uit je hoofd kunt leren, behoort tot de standaarduitrusting. Kortom een veelzijdige artiest.

Het motto doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg is hem op het lijf geschreven, geen poespas en met beide benen op de grond blijven staan.
Na het succes met ‘Good old country songs’ en het duet ‘Storm’ met zangeres Lonneke komt Hans nu met een Nederlandstalig nummer uit! Dit nieuwe nummer gaat het fantastisch doen tijdens carnaval!
‘Dat komt door jou’, geschreven door Angela Radtke en gecomponeerd door Tim Hemme, opname Het Atelier is natuurlijk autobiografisch en zal natuurlijk ook menig ander mens aanspreken. Het refrein kan iedereen zo heerlijk meezingen!

Gewoon een uitstapje naar wat anders, maar Hans van der Velde blijft natuurlijk countryliefhebber. Zo ook het volgende nummer dat uitkomt in maart van dit jaar getiteld. “A sailer’s coming home” Een prachtig nummer met doedelzak en viool.