Op 12 november is het veertig jaar geleden dat pastoor Wim Bakker tot priester gewijd is. De parochie RK Vlietstreek zal dit heuglijke moment op een feestelijke wijze vieren.

Gezamenlijke Eucharistieviering
Op zondag 12 november is er om 11.00 uur in de H. Bonifatiuskerk een gezamenlijke feestelijke Eucharistieviering met samenzang ter gelegenheid van het priesterjubileum met aansluitend receptie met koffie en wat lekkers. Die zondag zijn er dus geen vieringen in de HH. Benedictus en Bernadette in Rijswijk en in de HH. Petrus en Paulus in Leidschendam. Op zondagmorgen wordt in de St. Martinuskerk om 9.30 uur wel het patroonsfeest van die parochie gevierd.

Korenconcert
’s Middags is er om 16.00 uur in de HH. Petrus en Pauluskerk een feestelijk korenconcert met deelname van de koren van de federatie Vlietstreek. Aansluitend is er een receptie in De Haard waar een drankje en een hapje geserveerd worden. Tijdens de recepties heeft u de gelegenheid om de pastoor persoonlijk te feliciteren. Iedereen is van harte uitgenodigd voor deze feestelijkheden.

Op woensdagavond 8 november is er in het radioprogramma Midvliet Actueel tussen 20.00 en 21.00 uur een interview met pastoor Bakker te beluisteren.

Door: Hans Biard
Bron: www.rkvlietstreek.nl