Podium aan Zee is klaar voor 2024

Langs deze weg wenst  Podium aan Zee alle muziekliefhebbers van Podium Aan Zee een mooi, gezond en muzikaal nieuwjaar toe!
De programmering voor 2024 is divers, aantrekkelijk en boeiend!

Fans van Indierock en punkrock van Haagse bodem bestellen hun kaarten voor Maggie Harder?!: Shaemless en Rats and Daggers (27 januari) en een Tripple Bill Show op 3 februari met Ivyvox, After Elmer en Daytime Lingerie.

In het genre poprock zit je ook goed met Valice (2 maart) en Harvest Road en Alta Luna op 23 maart.

Vijf bekende Haagse muzikanten nemen je op zaterdag 17 februari mee op een muzikale reis, waarbij je niet precies weet waar je bent, maar het voelt goed en het voelt als thuis: Medicine Garden, met o.a. Gijs Ballering (Friends Of the Family), Vincent van Tongeren (I Am Lotus) en Aaron Knoester en Joeri Vinkenborg (Tripkip).

Eentje om met rood in je agenda te onderstrepen: Baggio in Concert! De multi-instrumentalist die zowel te werk gaat in Amerika, Schotland en Nederland én hoge ogen gooide in The Voice of Holland, komt met zijn band naar het hart van Scheveningen om de boel wakker te schudden.

En als je toch bezig bent om je Podium Aan Zee-agenda bij te werken, doe deze knaller er dan ook gelijk bij: de Scheveningse Cover Night op zaterdag 16 maart met The Big Hairy, Haags Plagiaat en Holy Bodies! Gekker, leuker, energieker, dampender, dikker en Scheveningser kunnen we het niet maken! Mag je niet missen…

In de serie DJ Nights onder het concept SOS // Sound of Scheef gaan Danny Oosterbaan en Podium Aan Zee op zaterdag 13 april volledig Reef op Scheef! Geniet op de dansvloer van een heerlijke vette dance Night. Danny O. draait je tureluurs, sowieso. De overige line-up? Die houden ze nog even als verrassing vast!

En de samenwerking met Podium De Nieuwe Kamer leidt wederom tot een aantal jazzpareltjes, waaronder Soul jazz met Bluesy touch van Carmen Gomes Inc. (13 januari), The Fried Seven (Early Jazz op 10 februari), Codarts BigBand (9 maart) en Edwin Rutten & Vincent Koning Trio op 8 juni.

De voorgaande edities van Boulevard of Music in Podium aan Zee met het Beste uit de Symphonic Rock, de Nederpop en de Westcoastsound zijn goed aangeslagen bij het publiek. Op zaterdag 30 maart staat alweer de vierde editie centraal in het hart van Scheveningen: RockBoulevard ft. Rob Bolland en Conchita Venderbosch met Blues & Rock Classics!

Na het vorige snel uitverkochte en zinderende concert van deze gitaarlegende, is Podium Aan Zee er weer in geslaagd om hem naar het hart van Scheveningen te halen: de Nederlandse Gypsy Jazzvirtuoos Jimmy Rosenberg geeft op zaterdag 18 mei samen met zijn Trio wederom een fenomenale performance!

Muse, een van de grootste bands ter wereld, verdient een supertribute. Op zaterdag 25 mei gaat dat gebeuren bij Podium Aan Zee: A-MUSE Tribute!
Ook alvast omcirkelen in de agenda: HipFest (21 juni) en Zeefest-Vlaggetjesdag (22 juni).
Met andere woorden: houd de agenda van Podium Aan Zee in de gaten!

Door: Peter van der Aar.
Bron: persbericht Podium aan Zee

Podium aan zee helemaal