Beleef nu een vogelreis door Afrika, met de vogelavonden van de Haagse Vogelbescherming. Gerrit van Ommering is bioloog en fotografeert al jaren vogels. Gerrit heeft bijgedragen aan een aantal fotoboeken over de natuur in Zuid-Holland. Op maandagavond 22 januari komen gebieden in beeld die hij bezocht tijdens zijn reizen door zuidelijk Afrika. In Zuid-Afrika bezocht Gerrit het Kruger Nationaal Park, Pilanesberg Nationaal Park en een aantal minder bekende natuurgebieden. In Botswana reisde hij door Khama Rino Sanctuary, Nata Bird Sanctuary, Chobe National Park en Crocodile Pools. In Namibië fotografeerde hij in Popa Falls en het Mahango National Park.

De Haagse Vogelbescherming nodigt u uit om deze eerste avond, uit een serie van drie vogelavonden, bij te wonen in het ANWB gebouw. De sprekers zijn ervaren en bereisde vogelkenners die hun verhaal ondersteunen met foto’s en bijzondere anekdotes. Ze vertellen over hun reizen naar verre landen, vogelsafari’s en over de activiteiten van de Haagse Vogelbescherming.

Ook niet-leden zijn welkom. Locatie: ANWB-gebouw, personeelsingang, Wassenaarseweg 220 in Den Haag. De zaal is open vanaf 19.30 uur en de lezing begint om 20.00 uur. De ANWB biedt bezoekers een kopje koffie of thee aan. Parkeren is gratis en bewaakt. We vragen een entree van € 2,50 als bijdrage in de gemaakte kosten.


Door: Nahira Martina
Foto: Aangeleverd door Haagse VogelbeschermingVogelavond Flyer blad 1


Vogelavond Flyer blad 2