Tot en met 25 februari staat SEA LIFE Scheveningen in het teken van de bekende YouTube-serie CoComelon.

Tijdens het bezoek aan SEA LIFE Scheveningen, zingt hoofdrolspeler JJ een lied dat speciaal gemaakt is voor de attractie om zo meer te leren over de dieren in het aquarium. Door middel van verschillende interactieve opdrachten, vinden de allerkleinsten de ontbrekende woorden om zo het lied compleet te maken. Daarnaast is er dagelijks een meet and greet met JJ. Gedurende dezelfde periode kunnen kinderen in het naastgelegen LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen opzoek naar hun innerlijke ‘Dragon Power’ tijdens het LEGO® NINJAGO® Event. Bezoekers kunnen meebouwen aan een grote draak, baby Riyu bouwen tijdens een workshop en een speurtocht in MINILAND uitvoeren. Voor meer informatie, zie: www.sealife.nl en www.legolanddiscoverycentre.nl

CoComelon is een populaire animatieserie voor jonge kinderen en peuters, dat ook educatieve inhoud zoals kinderliedjes, verhalen en leerzame activiteiten bevat. Voor SEA LIFE Scheveningen is er een speciaal lied geschreven over de wonderlijke onderwaterwereld waarbij er enkele woorden ontbreken. Bezoekers van SEA LIFE Scheveningen krijgen bij binnenkomst een activiteitenblad om gedurende het bezoek verschillende opdrachten uit te voeren om zo het lied compleet te maken. Idool JJ is dagelijks in levende lijven te ontmoeten tijdens de meet and greet. Via de website van SEA LIFE zijn er nog meer activiteitenbladen en nieuwe kleurplaten te downloaden om thuis te maken.

Youri Goudkuil, Marketing Manager, vertelt: “CoComelon is een hit en we vinden het dan ook maar al te leuk dat we JJ mogen ontvangen in onze attractie. Zijn aanwezigheid voegt een extra dosis vreugde en opwinding toe aan SEA LIFE en we kijken ernaar uit om onze jongste bezoekers een onvergetelijke ervaring te bieden. Voor de iets oudere kinderen staat LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen deze maand in het teken van LEGO® NINJAGO®. Hier gaan we toffe dingen bouwen en worden er ook workshops gegeven. We dagen kinderen uit om op zoek te gaan naar hun innerlijke ‘Dragon Power’.”

Over SEA LIFE Scheveningen
SEA LIFE Scheveningen is een attractie aan de Nederlandse kust, gelegen in het hart van Scheveningen. Met een breed scala aan zeedieren en educatieve tentoonstellingen biedt SEA LIFE Scheveningen een unieke kans om de fascinerende onderwaterwereld te verkennen en te ontdekken. Het aquarium heeft als missie om bewustzijn te creëren voor mariene ecosystemen en het behoud van zeedieren te bevorderen.

Over LEGOLAND® Discovery Centre
LEGOLAND® Discovery Centre is een overdekte binnenattractie gebaseerd op het LEGO® steentje. Het concept is bedacht en ontworpen speciaal voor kinderen. De attractie biedt een unieke en speciale plek voor gegarandeerd 2,5 uur interactief vermaak voor kinderen, hun familie en vriendjes in de leeftijd van 3 tot 12 jaar. De attractie heeft verschillende LEGO® speelzones, een creatief LEGO® bouw- en test gebied, een gethematiseerde LEGO® ‘attractierit’, een 4D-bioscoop en MINILAND met Haagse highlights. Ook is er een speciaal leslokaal aanwezig waar bezoekers een masterclass van een LEGO® Meester Bouwer kunnen volgen. De LEGOLAND® Discovery Centres zijn ontwikkeld door Merlin Entertainments. Ga voor meer informatie naar www.legolanddiscoverycentre.nl.


Door: Peter van der Aar.
Tekst: Madelon de la Haye van Smith Communicatie
Foto's: Sea Life Scheveningen.

CoComelon komt naar SEA LIFE Scheveningen 2