Hierdoor is er tijdelijk een wijziging in de programmering en mogelijk soms een onderbreking van het tv-signaal.

Midvliet, de lokale omroep van Leidschendam-Voorburg, staat aan de vooravond van een verhuizing die de deur opent naar het produceren van nog betere crossmediale programma's. Vanwege de verhuizing wijzigt van 7 t/m 12 december tijdelijk de programmering. Live radio-uitzendingen zijn even niet mogelijk en het signaal van Midvliet TV kan in deze periode mogelijk kort onderbroken worden.

In de periode van donderdag 7 t/m dinsdag 12 december verhuist Midvliet naar een nieuwe locatie. De omroep blijft in Leidschendam, maar de studio schuift zo'n honderd meter op, naar de Damlaan 32, boven de winkel van bakkerij Wesseling.

Op dit moment wordt de nodige infrastructuur aangelegd. Vanwege alle werkzaamheden en de verhuizing maakt Midvliet van donderdag 7 december t/m dinsdag 12 december tijdelijk geen live radio-uitzendingen. Uiteraard is er op Midvliet FM wel non-stop muziek te horen. Daarnaast zijn korte onderbrekingen in het signaal van Midvliet TV mogelijk vanwege de werkzaamheden.

Belangrijke mijlpaal
De verhuizing markeert een belangrijke mijlpaal voor Midvliet. Hierdoor wordt het mogelijk om in de toekomst nog innovatievere programma's te maken. De faciliteiten in de nieuwe studio stellen de omroep in staat om naadloos te schakelen tussen radio en televisie, waardoor een nog rijkere crossmediale ervaring geboden kan worden aan de luisteraars, kijkers en volgers.Midvliet logo 2