Op 16 januari heeft de vervoersdienst van Stichting Woej een mooie donatie van Stichting Vervoer voor Elkaar ontvangen waar de medewerkers van Woej heel blij mee zijn.

Het bedrag wordt gebruikt om uitjes met bussen van Woej te organiseren voor oudere buurtbewoners die alleen en/of moeilijk ter been zijn. Hierbij hoeft mobiliteit geen belemmering te zijn en kunnen zij op een ontspannen manier een dagje eropuit waardoor er hopelijk fijne vriendschappen ontstaan.

De uitjes worden georganiseerd door en voor buurtbewoners van Leidschendam-Voorburg.
Bijvoorbeeld naar een museum, samen een hapje eten of leuke workshops volgen. De komende maanden staat er elke maand een uitje gepland vanaf het wijkcentrum De Plint. Heeft u zelf suggesties of een voorstel voor een uitje dan hoort men dat graag.

Stichting Vervoer voor Elkaar draagt door haar donatie bij tot het mogelijk maken van deze uitjes, zodat de deelnemers voor een klein bedrag gebruik kunnen maken van Woej Vervoer om zo een dagje samen op pad te kunnen.

Voor meer informatie over begeleiding bij of deelname aan een uitje, neem contact op met wijkcentrum De Plint.

Over Woej
Woej is een professionele organisatie voor sociaal werk in Leidschendam-Voorburg. Wij bouwen samen met bewoners, netwerkpartners en gemeente aan een prettige, veilige, betrokken samenleving waarin iedereen participeert.


Door: Peter van der Aar.
Bron: persbericht Woej.
Op de foto: Sanne Klerks en Lucia Lelieveld van Woej en Ewoud Modderman met de cheque.