Op tweede paasdag (maandag 1 april – geen grap!) houdt Midvliet de traditionele paaseierzoekwedstrijd.

De Midvliet-paashaas verstopt ’s ochtends vroeg in Stompwijk, Voorburg en Leidschendam vele eieren. Elk ei heeft een nummer en bij het ei ligt ook een brief met instructies.
Wie een ei vindt, moet op tweede paasdag tussen 10:00 en 16:00 uur naar de studio van Midvliet komen (Damlaan 32 in Leidschendam – Let op: de ingang bevindt zich vlak naast de bakkerij).

De studio bevindt zich boven de bakkerij en is alleen bereikbaar via een trap. Als u hier moeite mee heeft, helpen de Midvliet-medewerkers u graag. Let op dat kinderen niet van de trap vallen!

Bij het nummer dat op het ei staat, hoort een prijs. Die prijs kan tijdens de uitzending van het programma ‘Het Gouden Ei’ in ontvangst worden genomen. Het is niet mogelijk om een andere prijs te kiezen.

Er zijn ruim zestig ‘gewone’ eieren, Daarnaast zijn er drie ‘gouden’ eieren (eentje in Stompwijk, eentje in Voorburg en eentje in Leidschendam). Aan die eieren zijn de hoofdprijzen verbonden.

Via de Facebook-pagina van Midvliet, maar vooral via Midvliet FM worden in de loop van de dag aanwijzingen gegeven over de plekken waar de nog niet gevonden eieren verstopt liggen, zodat het steeds gemakkelijker wordt om een ei te vinden.

Doe mee, zoek mee en kom met een gevonden ei naar de studio van Midvliet en doe dit vóór 16:00 uur. Om iedereen een kans te geven, geldt de regel dat per gezin slechts één gevonden ei mag worden ingeleverd. Uiteraard kun je alles volgen via Midvliet FM.

Het Gouden Ei met ballonnen