Op donderdag 4 juli heeft Ap de Heus het eerste zomervakantietasje officieel overhandigd, waarmee deze bijzondere actie van start is gegaan. 

Dankzij de inzet van Mirjam Stichter, haar dochter Lisanne en de steun van talloze donateurs krijgen 55 kinderen en jongeren deze zomer een onvergetelijke vakantie. Ondanks de financiële beperkingen van hun ouders, die moeten rondkomen van een leefgeld tussen de 40 en 70 euro per week, ontvangen zij een speciale zomertas vol verrassingen. Deze actie zorgt ervoor dat kinderen die anders geen mogelijkheid zouden hebben om op vakantie te gaan, alsnog een mooie zomer kunnen beleven, met diverse dagjes uit en nieuw speelgoed.

Naast de kinderen zullen ook eenzame ouderen, die leven in armoede, niet vergeten worden. Zij kunnen genieten van een heerlijke lunch, mede mogelijk gemaakt door sponsor René van de Boogaard.

Mirjam Stichter, initiatiefnemer van deze bijzondere actie, is overweldigd door de steun die zij heeft ontvangen. "Dankzij jullie hulp kunnen we deze kinderen en ouderen een zomer geven om nooit te vergeten. Samen maken we een verschil in het leven van degenen die het hard nodig hebben."

In augustus gaat Mirjam weer van start met de grote kerstactie. Voor meer informatie over deze actie, neem contact op met Mirjam via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Door: Karin van der Spek
Bron en foto: Ap de Heus