In augustus start een nieuwe groep met Fit en Stressless. , Fit en Stressless is een programma speciaal voor jongvolwassenen die te maken hebben met stress, angst, depressieve gedachten of vastlopen in hun leven.

Na drie succesvolle edities start Fit en Stressless 4.0. Fit en Stressless is een programma waarin allerlei problemen, die jongvolwassenen kunnen ervaren, worden aangepakt. Dit gebeurt door middel van psycho-educatie – dit zijn tips en tools die helpen met inzicht en aanpak, sporttraining – zoals bootcamp en bokscoaching, beweging, ademhaling- en ontspanningstechnieken. Er is geen wachttijd.

Voor sommigen is de stap naar GGZ te vroeg, is er een wachttijd, of is er al hulp, maar is er nog iets extra’s nodig om die extra boost te krijgen en zelf weer aan het roer te staan. “Ik ben ontzettend trots op deze vernieuwde en verbeterde versie, omdat ik zie dat het werkt! Als coach kan ik al mijn kennis en ervaring delen en zie ik meteen de resultaten bij de deelnemers. We gaan in 8 tot 12 weken met de jongeren aan de slag, samen met ervaringsdeskundigen en oud-deelnemers.”, aldus Maartje Drabbe, IBoost Coaching.

Jongvolwassenen tussen de 17 en 27 jaar uit de omgeving van Leidschendam-Voorburg kunnen zich aanmelden voor een vrijblijvend oriënterend gesprek.
In augustus starten de kennismakingstrainingen en vanaf september het officiële programma. Twee keer per week komen we samen voor 1 tot 2 uur.
Naast groepscoaching is er ook de mogelijkheid tot individuele coaching en het werken aan persoonlijke doelen.

De gemeente Leidschendam-Voorburg heeft voor dit project de handen ineengeslagen met Indigo Preventie, Sport en Welzijn en IBoost Coaching.

Behoor je tot de doelgroep? Dan kan je gebruik maken van de kans om te werken aan een fit en stressvrij leven:

Aanmelden kan via de website (iboostcoaching.nl) of door contact op te nemen met Maartje van IBoost Coaching, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Door: Nahira Martina
Foto: Aangeleverd door S&W