Op zondag 18 augustus om 12:30 uur komt Martino naar de studio van Midvliet om in Kakafonie zijn nieuwe single ‘Echte Vriendschap?’ te laten horen. Dit is alweer zijn vijftiende single, opgenomen in de I-beat studio van Jeroen Muller te Zelhem.
Na zijn debuutsingle ‘Het is over’, en o.a. de singles ‘Rotterdam Ahoy’ wat over het songfestival gaat en de mooie ballad ‘Mijn liefste kind’ werd het tijd voor een autobiografisch nummer.
De nieuwe single ‘Echte vriendschap’ is geschreven door Brigit van den Heuvel en is tekstueel waarschijnlijk herkenbaar voor veel mensen.

Op 12 juli presenteerde Martino Burger zijn nieuwe single ‘Echte vriendschap’ in Bar the Angel te Schiedam.

Martino Burger is geboren in het centrum van Rotterdam op 22-06-1970 en is opgegroeid op Zuid.

Na 16 jaar in de gezondheidszorg te hebben gewerkt is hij overgestapt naar een andere baan en wel als steward bij Martinair. Nadat Martinair ophield te bestaan voor passagiersvervoer is Martino in dienst getreden bij KLM waardoor hij nog steeds de hele wereld rondvliegt.

In augustus 2000 kwam Martino zijn grote liefde Joop tegen waarmee hij in 2001 trouwde en nog steeds erg gelukkig mee is.

Martino heeft eigenlijk al zijn hele leven gezongen maar dan vooral nummers van andere artiesten, maar daar kwam verandering in toen hij in 2016 ontdekt werd door tekstschrijfster Brigit van den Heuvel, in zijn eigen café in Schiedam dat hij samen met Joop runt. Joop neemt alle honeurs van het café waar en Martino zit vaak als steward in de lucht.
Naast het vliegen en het café probeert Martino voet aan de grond te krijgen in het entertainment vak.
Martino heeft een druk leven, maar wel een heel leuk leven.

Martino Burger   Echte Vriendschap
Martino Burger in Kakafonie archieffoto
                                                         Martino Burger te gast in Kakafonie (archieffoto)