Op zondag 8 september rond 13:15 uur is Henk Robbemond te gast bij Midvliet FM in het programma Kakafonie. Hij komt zijn nieuwe single ‘Later is te laat’ laten horen.

De 15e single van de Dordtse feest-/volkszanger Henk Robbemond is ‘Later is te laat'. Geïnspireerd door de in 1989 uitgebrachte hitsingle If tomorrow never comes van Garth Brooks and Kent Blazy, en de later verschenen versie van Ronan Keating (in 2002), ging Henk afgelopen maand naar zijn inmiddels vaste en vertrouwde studio Sonic Solutions in Roosendaal met de vraag of zij de Nederlandse versie getiteld 'Later is te laat'. (Die geschreven is door wijlen Benny Neyman) nieuw leven in konden blazen.

Henk: “Deze tekst heeft zo'n mooie boodschap dat ervoor gekozen is om dit meer dan 35 jaar oude nummer in een 2024 versie op te nemen. Het is een heerlijk uptempo lied geworden met live accordeon, gitaar en blaaswerk en ben onwijs blij met deze nieuwe single.” Bij dit nummer zullen menig voetjes van de vloer gaan tijdens de vele optredens van Henk in het land. Naast de vele optredens door heel Nederland timmert Henk ook dagelijks aan de weg als timmerman met z’n bedrijf in traprenovaties en overkappingen.

Tevens is Henk ook eigenaar van een fitnesscentrum dat door zijn drukke werkzaamheden merendeels gerund wordt door zijn vrouw. Al met al een druk baasje maar uiteraard neemt hij zijn vak als feest- en volkszanger uiterst serieus wat blijkt uit en goed gevulde agenda.
De nieuwe single ’Later is te laat’ is digitaal uitgebracht worden door JC Records. De bijpassende videoclip die geschoten is door Jaap van Didden van JVD Recording is te bewonderen op YouTube, de diverse clipzenders en alle socials van Henk Robbemond.

Henk Robbemond